Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Tuesday, May 20, 2014

Senjata Makan Tuan. Bom Buatan Sendiri Meletup

Contoh Bom Sendiri
Inilah yang dinamakan ` Senjata Makan Tuan", tak pasal-pasal meletop depan rumahnya.
Apapun perbuatan mereka salah dan akan dikenakan hukuman. Terlintas dalam fikiranku mengapa nak buat dan simpan bom ? Nak bom ikan kot. 

Berita penuh dibawah,
IPOH - Seorang guru wanita tidak menyangka bunyi kuat di hadapan rumahnya di Taman Silibin Ria di sini yang disangka guruh sebenarnya adalah letupan bom buatan sendiri.
 
Letupan kuat pada pukul 4.20 pagi tadi mengakibatkan pintu utama rumah, siling tempat letak kereta pecah dan sebuah kereta jenis Nissan Sylphy mengalami kerosakan.

Guru berusia 32 tahun yang mengajar mata pelajaran khas itu berkata, ketika kejadian lima penghuni termasuk suami berumur 39 tahun dan seorang pembantu rumah warga Indonesia berusia 28 tahun sedang nyenyak tidur.

"Saya mula curiga apabila terhidu bau asap kuat dari arah ruang tamu rumah, apabila turun ke bawah saya dapati kaca pintu utama sudah pecah. 

"Siling tempat letak kereta turut pecah selain tanah daripada pasu bunga bertebaran dan berselerakan," katanya ketika ditemui di tempat kejadian di sini.

Dia kemudian memaklumkan perkara itu kepada suaminya yang merupakan seorang kontraktor sebelum melaporkannya kepada polis. - Bernama

 

No comments:

Post a Comment