Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Sunday, May 11, 2014

Curi Kereta Dapat Bala Segera


Inilah yang dikatakan balasan segera yang Allah bagi didunia lagi.  Kisah sepasang suami isteri yang kemaruk nak pakai kereta. Ikuti kisah penuh dibawah,


Toyota Vios terbang di Mersing. Sekadar Gambar Hiasan

Niat jahat sepasang suami isteri muda mencuri sebuah kereta jenis Toyota Vios mendapat balasan setimpal apabila kereta tersebut remuk terlanggar sebatang pokok sena yang terletak di bahu kanan jalan raya ketika mereka mahu melarikan kenderaan itu kelmarin.

Kemalangan itu berlaku pada pukul 9.30 pagi di Jalan Paya Kemunting, Jitra di sini selepas mereka mencuri kereta milik seorang peniaga kedai runcit di Kuala Kedah pada pukul 8.30 pagi.

Jarak antara tempat kemalangan itu berlaku dan lokasi kereta itu dicuri adalah kira-kira 30 kilometer.

Lelaki berusia 24 tahun itu terselamat walaupun mengalami kecederaan parah di kepala dan leher manakala isterinya yang berusia 26 tahun cedera ringan di bahu akibat kemalangan itu.

Ketua Polis Daerah Kota Setar, Asisten Komisioner Adzaman Mohd. Jan berkata, pasangan tersebut difahamkan mahu melarikan kereta yang dicuri itu ke rumah mereka di Kampung Baru, Asun, Jitra di sini. Sumber : Kosmo
 
Tajuk lain berkaitan, 
Iklan Text

No comments:

Post a Comment