Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Sunday, January 6, 2013

Suami cemburu belasah isteri berpantang

Ketahui punca-punca keganasan rumahtangga
Kangar: “Selain ditetak menggunakan pisau dan diseret dalam keadaan telanjang, kepala saya juga dihentak dengan alu lesung,” Anira Aziz, 27, dibelasah suaminya yang berang selepas mendakwa dia ada hubungan sulit dengan lelaki lain.

Anira Aziz menunjukkan alu lesung yang digunakan.
Kejadian berlaku di rumah pasangan itu di Kampung Repoh, dekat sini, jam 3.45 pagi kelmarin. Akibat kejadian itu, mangsa yang juga ibu kepada tiga anak perempuan dan masih berpantang selepas kelahiran anak bongsunya 42 hari lalu menerima lebih 10 jahitan di belakang badan dan kepala, selain lebam pada mata kirinya.

“Saya begitu malu dan hanya mampu menangis akibat menanggung kesakitan apabila diperlakukan dengan kejam oleh suami sendiri,” katanya. Anira berkata, tidak cukup dengan diheret dan dibelasah, suaminya yang berusia 40-an turut membakar motosikal miliknya di depan rumah. Untuk artikel penuh sila ke Hmetro

Untuk topik yang berkaitan
1. Sebab-sebab berlakukan keganasan rumahtangga
2. Apa yang dikatakan keganasan rumahtangga

Iklan Teks
Share cerita dan berita dapat duit .. sungguh mudah
Senang cari duit disini Dapatkan Barangan Kesihatan & Kecantikan Dengan Harga Borong!! Endless Earning  programs,

No comments:

Post a Comment