Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Sunday, December 30, 2012

Pelacur salun diberkas ketika ‘Beraksi’ di ranjang

Salun pun boleh jadi pusat pelacuran
Kegiatan haram pemilik salun yang menyediakan khidmat pelacur warga asing sejak beberapa bulan lalu berakhir apabila sebuah premis persundalan dua tingkat di kawasan Kepong di sini diserbu kelmarin.
 
Dalam serbuan pukul 9 malam itu polis dapat menahan lima wanita China dan dua rakyat Thailand berusia antara 20 hingga 28 tahun selepas disyaki menawarkan perkhidmatan seks kepada pelanggan.

7 pelacur ditahan
Ketika serbuan oleh sepasukan polis daripada Bahagian Cegah Judi, Kongsi Gelap dan Maksiat (D7) Bukit Aman itu dilakukan, terdapat tiga pelacur sedang melakukan hubungan seks dengan tiga pemuda tempatan.

Empat lagi pelacur sedang menunggu pelanggan di bilik tidur yang ditempatkan di tingkat atas. Pegawai operasi, Inspektor Muhammad Mohd. Jais berkata, selain pelacur, pihaknya turut menahan tiga pelanggan tersebut. Baca artikel penuh disini.

Berita berkaitan

Iklan Teks
Share cerita dan berita dapat duit .. sungguh mudah

Dapatkan Barangan Kesihatan & Kecantikan Dengan Harga Borong!! Endless Earning  programs,

1 comment:

  1. macam2 sekarang ni..


    http://beritasini.blogspot.com/2013/01/8-gambar-mampukah-jozan-bertahan-tanpa.html

    ReplyDelete