Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Wednesday, September 11, 2013

Adi Putra Bukan Gila Seks

Baca Biodata Adi Putra Disini
Skandal Adi Putra nampaknya semakin popular kerana beliaudikatakan`menghilangkan diri' dari dirapati oleh peminat-peminatnya.  
Setelah lama berdiam diri tanpa menjawab panggilan telefon atau membalas khidmat pesanan ringkas (SMS) daripada pihak media, akhirnya Adi, 32, tampil pada sidang akhbar pelantikannya sebagai duta produk kecantikan Fereena Beauty Care di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.
Luah Adi di hadapan pihak media dan juga peminat-peminatnya, 1Hotlovers yang hadir pada hari itu, dia langsung tidak mengenali wanita yang bernama Aida itu, malah tidak melarikan diri selepas isu itu hangat diperkatakan.
Ikuti Perkembangan Adi Putra di Twitter Beliau
"Secara jujurnya, saya langsung tidak mengenali wanita itu. Ramai yang bertanya kenapa saya mendiamkan diri. Saya tidak melarikan diri, malah masih muncul dalam acara-acara jemputan seperti biasa," ujarnya tenang.
Disoal mengapa isu itu (didakwa saling berbalas mesej dan bertukar gambar lucah dengan wanita bernama Aida) boleh timbul jika dia tidak mengenali wanita itu, ungkap Adi, ketika kejadian tersebut dia sedang mengerjakan umrah dan tidak mungkin dia melakukan perkara tersebut.
"Dekat sana susah hendak cakap. Macam-macam boleh terjadi kalau kita lakukan perkara-perkara yang tidak sepatutnya di Tanah Suci. Allah sahaja yang tahu," luahnya. Sila baca artikel penuh disini : 
Tajuk berkaitan, 
Iklan Text
Dapatkan 1,000,000 traffic percuma .

Dapatkan Barangan Kesihatan & Kecantikan Dengan Harga Borong!!


Anda mencari produk-produk herba dan kesihatan Jom ke Kedai kami 


JANGAN BIARKAN DIRI ANDA TEWAS SETIAP MALAM!


BERSEDIA UNTUK KELIHATAN SEKSI DAN MENAWAN DI MATA SUAMI...


Kerja Dari Rumah Yang Tidak Mengecewakan Anda !


Seminggu $5000 Wow !! 


Dapatkan trafik percuma untuk blog/website anda


Endless Earning  programs

No comments:

Post a Comment