Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Monday, October 29, 2012

Atuk Setan Rogol Rogol Anak Jiran

Atuk bermain dengan cucu bukan `makan'.
Ini kisah dari JB, yang ibarat `Harapkan pagar, pagar makan padi'. Harap beliau insaf dan bertaubat. 

Seorang lelaki yang layak digelar datuk mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini hari ini atas tuduhan merogol anak jiranya berusia 10 tahun.

Tertuduh, Mohamad Soha Abdullah, 65, didakwa melakukan perbuatan terkutuk itu di rumah anaknya di sini dalam tiga kejadian berasingan sekitar awal bulan ini.


Mengikut fakta kes, kanak-kanak terbabit kerap ke rumah tertuduh, yang bekerja sebagai buruh binaan, bagi mendapatkan duit untuk membeli makanan ringan.


Abang mangsa yang berusia 12 tahun dilaporkan pernah melihat tertuduh, yang  telah berkahwin dua kali dan bercerai, memasukkan tangannya ke dalam kemaluan mangsa. Bagaimanapun dia tidak mendedahkan perkara terbabit.


Perbuatan terkutuk itu hanya disedari mak cik mangsa yang meragui lalu menyoal murid tahun empat itu sehingga pendedahan mengenai kegiatan  terkutuk lelaki terbabit.


Atas kesalahan itu, Mohamad Soha didakwa di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara tidak kurang lapan tahun dan tidak lebih 30 tahun serta sebatan jika disabitkan kesalahan. 


Timbalan Pendakwa Raya, Nor Iffa Zarilla Abd Rahman  yang mengendalikan pendakwaan menawarkan jaminan RM30,000.


Mohamad Soha yang  memakai kemeja-T berwarna kelabu dan seluar panjang mengangguk tanda faham dan mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan dibacakan kepadanya di hadapan Hakim Nu’aman Mahmud Zuhdi.


Tertuduh yang diwakili peguam bela Mohd Asram Zakaria memohon dikenakan jaminan yang rendah memandangkan faktor usia tertuduh.


Nu’aman kemudiannya membenarkan tertuduh diikat jamin RM8,000 dengan seorang penjamin sementara menunggu sebutan kes  20 November ini. Sumber : Bharian

 Teks Iklan
Dapatkan Barangan Kesihatan & Kecantikan Dengan Harga Borong!!
Endless Earning  programs,

No comments:

Post a Comment