Rakan2, Teknik terbaru LETOPKAN Biz On9 anda, tanpa perlu citer produk, kita hanya perlu promote link jer, system akan susun network kita secara Auto, PELIK kan? PENDAFTRAN PERCUMA SILA KLIK : INI :

Tuesday, April 17, 2012

Anak Kurung Ibu Kerana Kahwin Lain

Perkhawinan Yang Tidak Direstui Oleh Anak

KUALA LUMPUR: Marah ibu mereka berkahwin lain, dua beradik perempuan bertindak melampau apabila mengurung ibu mereka lebih sebulan dalam sebuah rumah di Sentul, di sini, bagi menghalang wanita berusia 49 tahu itu berjumpa suami barunya. Ini pula komplot si ibu - latih 4 orang anak jual tubuh..

Dua beradik berusia 19 dan awal 20-an itu bertindak demikian kerana menganggap suami baru ibu mereka yang dikahwini sejak empat bulan lalu tidak sesuai serta mempunyai niat jahat terhadap wanita itu. Kisah anak pukul,maki dan halau ibu sendiri 

Menurut sumber, dua beradik itu merancang tindakan mereka apabila menjemput mangsa ke rumah mereka sebelum ‘mengurung’ wanita berkenaan sejak lebih sebulan lalu.

“Sepanjang tempoh dikurung, mangsa diberi makan oleh anaknya, tapi telefon bimbitnya dirampas dan dia tidak dibenarkan berhubung dengan orang lain,” katanya.

Menurutnya, biarpun bapa tiri mereka datang untuk menjemput isterinya pulang, dua beradik terbabit tidak membenarkannya masuk atau membenarkan ibu mereka keluar berjumpa suami barunya. Sumber :Metro

Komen : Ini dinamakan komplot sianak. Kasihan ibu perkahwinannya tidak direstui..
Baca pula komplot si ibu - latih anak jual tubuh..

Kisah berkaitan
3.  Komplot si kaki pancing bawa padah
4.  Komplot terhadap si gagap.
5.  Komplot kepada Islam

No comments:

Post a Comment